perjantai 13. syyskuuta 2013

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am -unknown

Heippa!

Tähän väliin ei ole ehtinyt kuin koiria ja koulukirjoja. Viime lauantaina ystäväni eloisa bortsulapsi Donny tuli hoitoon sunnuntaihin asti. Näin jo kauhuskenaarioita päässäni kolmen koiran kanssa ulkona kävellessä kun kukaan ei tottelisi mitään. Kaikki meni kuitenkin todella hyvin! Donnykin oli oikein nätisti, vaikkei mamma ollutkana paikalla. Käytiin la ja su koirapuistossa, niin koirat saivat juoksennella vapaana.

Maanantaina oli eläinlääkäri, Sandy sai kennelyskärokotteen ja Tiiti sen lisäksi vielä rabieksen plus jonkun muun, tehoste? Ultrattiin myös varmuudeksi, tyhjähän se luojan kiitos oli. Samalla Tiiti sai sirun! Muuten arki on kulunut vain koulussa, koulun jälkeen kävelylenkillä tai koirapuistovisiitillä ja loppuilta onkin mennyt kahvia juodessa ruotsin ja maantieteen kirjojen edessä. Ja sitä se tulee olemaan vielä seuraavat kaksi viikkoa, sitten onneksi on muutaman kuukauden tauko. Tämän takia myös blogin päivittelytahti on epäsäännöllistä.

Tänään kuitenkin vetoloman jälkeen alkaa VETOTREENIT <3 Super Jen on tehnyt Tiitille ja Dj:lle mittatilausvaljaat, jotka saadaan tänään ja samalla käydään heittämässä lenkki näin tauon jälkeen. Oon ihan fiiliksissä! Nyt päästään taas kunnolla treenaamaan ja ehkä saan taas aloitettua säännöllisen lenkkeilynkin kirjoituksista huolimatta, kun saan otettua koirat mukaan. Tiitin kanssa en jaksa lähteä juoksemana ilman valjaita, sillä kaulapannassa veto ei ole tietenkään sille hyväksi, ja oma tahti rikkoutuisi koko ajan ojentaessa Tiitiä. Lupaan illalla palata postailemaan miten lenkki sujui loman jälkeen, otan myös kameran mukaan jos saisin kuvia napsittua! Jee huippua!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain!