torstai 5. syyskuuta 2013

Lomat lusittu

Niin kesälomat sekä blogilomat!

Eli terve pitkästä aikaa. Kesällä tosiaan olin viisi viikkoa töissä, ja netti toimi siellä toooooodella hitaasti. En jaksanut postailla siis. Kotiuduttiin koirien kanssa elokuun alussa, ja siitä lähtien kiirettä on pitänyt. Koulu, ylppäreihin luku, koirat.. ei hirveesti ole ollut ylimääräistä aikaa ja jaksamista.

Saatte kuitenkin pikakuulumiset ja rutkasti kuvia. Sen jälkeen palaudutaan normaaliin epäsäännölliseen postailuun, mutta tuollaisia taukoja ei toivottavasti ole enää luvassa hetkeen :D

Heinäkuu meni siis töissä. Koirat oli mukaan työpaikalla missä siis asuin sen koko viisi viikkoa. Alkuun Tiiti ja Sandy saivat olla vapaana pihassa, Tiitikin pysyi hyvin alueella. Viikon jälkeen kuitenkin kyllästyi ja reviiri alkoi laajenemaan ja laajenemaan. "Muutamien" karkureissujen jälkeen (joihin Sandy lähti mukaan!:O) nielin ylpeyteni ja tungin koiran ensin pitkään liinaan, ja lopulta ulkohäkkiin. Yöt molemmat nukkui mun kanssa aitassa. Tiitin kanssa pyöräiltiin muutaia kertoja n- 8km lenkkejä, Sandy temmelsi pihassa vapaana ja söi perunat pellosta, mansikat penkistä, mustaherukat puskasta, omenat puusta ja.... kalat järvestä? No ei nyt ihan kaloja saanut kiinni. Käytiin uittamassa hiekkakuopilla ja mökillä. Punkkeja riitti, hyh.

Kotona ollaan nyt vaan muutama kerta tokoiltu, käyty koirapuistossa, juoksemassa, uittamassa. Ja odoteltu juoksuja, joita ei kuulu. Mulle tuli ikävä aavistus, että Tiiti olis tiineenä. 99,9% se EI ole, mutta ihan vain sen 0,1% takia maanantaina mennään ultraan samalla kun uusitaan rokotukset ja Tiiti sirutetaan. En ole siis nähnyt, että kukaan uros oisi sen selkään päässyt, enkä edes ole huomannut, että sillä juoksut olisi ollut kesällä karkureissujen aikaan, mutta haluan vain varmistaa asian.

Ensiviikolla alkaa sitten vetotreenit, kun ilmat ovat alkaneet viilentyä :) Mittatilaus valjaat pitäisi tulla ehkä joskus viikon päästä, ja Dj:lle myös omat. Sitten meitä ei pysäytä mikään, vaan treenaan Tiitistä ja Dj:stä superkaksikon, mitä ne kyllä jo on valmiiksi ;) Ehkä talvella päästäisiin starttaamaan joku koe/kilpailu. Mätsäreitäkin taas käydään kiertämässä muutamat nyt syksyllä, kun niitä vielä on. Mulla on kirjoitukset on vajaa kuukauden päästä, jonka jälkeen alkaa sitten sellanen kunnon treenaaminen niin tokossa kun vedossakin. Sandynki kanssa ois kiva päästä jollekin kurssille.

Mutta nyt, kesäkuvia!

































2 kommenttia:

  1. upeita koiria sinulla :) - tässä linkki meidän blogiin http://fasunlife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kääyn tsekkaamassa blogisi :)

      Poista

Rohkeasti vain!